Personligt login

   Sekretariat/Secretariat:
   Vognmagergade 7, 3. sal
   1120 København K
   CVR:11089372

   Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
   Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bliv medlem af Dansk Cardiologisk Selskab

NB! Hvis du allerede er medlem af DCS, men mangler adgangskode til hjemmesiden, skal du skrive til: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Selskabets formål er at befordre øget teoretisk viden og praktiske fremskridt inden for hjerte- og kredsløbssygdomme. Herudover afholde videnskabelige møder for medlemmerne samt forestå lægelig efteruddannelse i kardiologi. Selskabet er rådgivende for Sundhedsmyndighederne vedrørende videreuddannelse i kardiologi.
Selskabet repræsenterer det kardiologiske speciale over for danske sundhedsadministrative myndigheder samt over for tilsvarende udenlandske selskaber.

Som medlemmer kan optages læger og andre (f.eks. sygeplejersker, medicinstuderende o.a.), der ved deres virke bidrager til Selskabets formål.

Af øvrige medlemsfordele kan bl.a. nævnes:

  • Cardiologisk Forum, et kvartalsblad om dansk kardiologi
  • Deltagelse i kurser og videnskabelige møder
  • Medlemsskab af selskabets arbejdsgrupper
  • Læse høringsrapporter mm. på cardio.dk før offentliggørelse.
  • Brugernavn og adgangskode til hjemmesiden www.cardio.dk

Medlemsskab koster kr. 750,- pr. år (500,- pr. år for medlemmer af FYC).

Kun lægelige medlemmer har stemmeret ved generalforsamlinger. Personer med hovedbeskæftigelse i medicinalindustrien har ikke stemmeret og kan ikke varetage tillidsposter i selskabet (uddrag af selskabets vedtægter).

Vores medlemsregister og kontingentopkrævning administreres af Lægeforeningen, men medlemsskab af Lægeforeningen er ikke en forudsætning for medlemsskab af DCS. Brug nedenstående link til indmeldelsesformularen (på Lægeforeningens hjemmeside). 

Er du Læge kan du også indmelde dig via "Min side" på lægeforeningens hjemmeside. Login på lægeforeningens hjemmeside, klik på "Dit medlemsskab" og derefter "Videnskabelige Selskaber". Her findes link til indmeldelse i DCS hvor dine medlemsoplysninger er forhåndsudfyldte.

Når vi fra Lægeforeningen har modtaget besked om din indmeldelse modtager du dit brugernavn og adgangskode til www.cardio.dk.

Udmeldelse

Udmeldelse sker ligeledes via Lægeforeningen. Er du læge skal du følge proceduren beskrevet nedenstående dokument:

icon Vejledning til udmeldelse af videnskabelige selskaber

Er du ikke læge, skal du skrive til Lægeforeningen på: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og oplyse at du ønsker udmeldelse af Dansk Cardiologisk Selskab.

Ved kontingentrestance ud over et år sker udmeldelse automatisk.