Personligt login

   Sekretariat/Secretariat:
   Vognmagergade 7, 3. sal
   1120 København K
   CVR:11089372

   Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
   Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Præsenter din forskning ved DCS Årsmøde 2018

Bestyrelsen har igen i år ønsket at sætte fokus på original dansk forskning ved årsmødet. Alle ved at den videnskabelige aktivitet er meget stor på de enkelte steder, men ved at øge kendskabet til 'hvad vi går og laver', vil der kunne hentes erfaringer og måske etableres samarbejder på tværs af hospitaler og regioner, som vil styrke dansk kardiologisk forskning yderligere.

Det vil i forbindelse med årsmødet være muligt at præsentere sin originale forskning i en af følgende kategorier:

Foredragskonkurrencen

Igen i år vil vi afholde den traditionsbundne foredragskonkurrence i forbindelse med vores årsmøde, og igen i år er vi i stand til at udlodde flotte kontante præmier til rejse- eller forskningsaktivitet på henholdsvis 25.000, 15.000 og 10.000 kr. for 1., 2. og 3. prisen. Abstrakt indsendt til konkurrencen udvælges anonymt til konkurrencen af repræsentanter fra selskabets 12 arbejdsgrupper.

Yngre forskere præsenterer deres originale danske forskning

Vi gentager successen fra de seneste år med et tiltag der skal synliggøre dansk kardiovaskulær forskning: Frie 'Rapid fire' foredrag med præsentation af dansk forskning. Vi har reserveret 90 minutter på mødets første dag til dette. Vi vil derfor opfordre alle yngre forskere inden for det kardiovaskulære felt til at indsende abstrakt til vurdering. Foredragene bliver korte, koncentrerede indlæg på 7 minutter med 3 minutters diskussion.

Som noget nyt uddeles i år en præmie til det bedste foredrag i denne kategori

Også abstracts vurderet i forhold til foredragskonkurrencen, men som ikke udvælges hertil, vil kunne komme i betragtning til denne session, og tidligere vindere i konkurrencen vil også kunne stille op her. Send dit abstract, der skal struktureres som til foredragskonkurrencen, via det elektroniske abstract system (se link nederst på siden). Vi modtager gerne oplæg som har været holdt på udenlandske kongresser, blot ikke resultaterne har været publiceret i artikelform ved indsendelse af abstraktet. Abstracts, der ikke bliver plads til ved hverken foredragskonkurrencen eller "rapid fire sessionen" vil stadig kunne blive udvalgt til posterpræsentation i forbindelse med årsmødet.

Du skal være medlem af Foreningen af Yngre Cardiologer for at kunne deltage i denne kategori.

Poster præsentation: ny forskning

Abstracts der ikke antages til "rapid fire" sessionen vil stadig have mulighed for at blive præsenteret i form af en poster, der opsættes så alle har mulighed for at se den i pauserne. Kriterierne for hvilket materiale der kan indsendes er det samme som for "rapid fire" indlæggene (se ovenfor). Du har også mulighed for at anføre hvis du kun ønsker dit materiale bedømt til poster-sessionen.

Poster præsentation: forsvaret afhandling

Har du forsvaret en phd afhandling eller disputats inden for det seneste år? Så har du her muligheden for at dele dine fund med dine kolleger i form af en poster, der opsættes så den er synlig i pauserne.

Blandt de antagne posters udvælges 10 til præsentation i moderated posters sessionerne lørdag d. 4. maj.

Regler for abstracts

Du kan kun indsende ét abstract, men du har mulighed for at få det bedømt i flere af ovennævnte kategorier. Abstracts udfærdiges på dansk, og må maksimalt indeholde 200 ord. Titel og figur/tabel medregnes ikke. Der må desuden vedhæftes 1 figur eller indsættes 1 tabel. Der anføres kun 1 forfatter.

Deadline for indsendelse af abstracts er 12. februar 2018 kl. 12:00