Personligt login

   Sekretariat/Secretariat:
   Vognmagergade 7, 3. sal
   1120 København K
   CVR:11089372

   Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
   Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld dig DCS Årsmøde 2016

Det er nu muligt at tilmelde sig DCS Årsmøde 2016. Bestyrelsen har igen i år sammensat et bredt program med indlæg fra både internationale og nationale eksperter.

Årets opening lecture holdes af Professor John Camm, der er verdenskendt både for sit omfattende forskningsarbejde og som en fabelagtig foredragsholder.

Årsmødet vil blandt andet også markere 25 års jubilæerne for hhv. radiofrekvensablation og hjertetransplantation i Danmark.

Som altid vil en stor del af de videnskabelige indlæg på årsmødet afholdes af unge forskere udvalgt på baggrund af indsendte abstracts. Disse indlæg vil dels foregå i form af vores traditionsbundne foredragskonkurrence, ved orale indlæg i "rapid fire" sessionen, samt i form af opstillede posters. Som noget nyt vil der i år afholdes "Poster walk" i kaffepauserne, hvor udvalgte postere vil blive præsenteret ,og den bedste poster vil blive præmieret med et legat.

Som en anden vigtig nyhed vil årsmødet i år blive live transmitteret over internettet, af hensyn til de der ikke har mulighed for selv at deltage.

Se hele programmet, og tilmeld dig her.