Personligt login

   Sekretariat/Secretariat:
   Vognmagergade 7, 3. sal
   1120 København K
   CVR:11089372

   Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
   Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ny udgave af NBV online

NBV 2016 er nu online, og et stort antal kapitler er blevet gennemgående revideret og ført ajour med nyeste viden og guidelines.

I 2016 versionen er tilkommet et nyt kapitel vedrørende visitation og differentialdiagnostik ved akut hjertesygdom. Dette kapitel indeholder bl.a. flowcharts til vejledning i hvilke patienter der skal visiteres til hhv. hjertecenter, akut hjerteafdeling og FAM i overenstemmelse med seneste holdningspapir fra DCS og DASEM. Kapitlet indeholder desuden flowcharts til vejledning i differentialdiagnostik inden for kardinalsymptomerne brystsmerter, åndenød og synkope. I web-versionen er disse flowcharts interaktive, således at man kan få uddybende information ved at klikke på enkelte delelementer i flowchartet, samt linke direkte til relevante NBV kapitler for diagnosespecifik behandling.

Flere har foreslået at kapiteloversigten ændres til en mere logisk opbygning. For at lette opslag i NBV er der derfor nu mulighed for at vælge imellem 3 forskellige kapiteloversigter - den klassiske baseret på kapitelnummer, en alfabetisk oversigt, samt en emneinddelt oversigt.

Web-versionen har desuden fået en mindre typografisk overhaling, der især gør tabeller og figurer mere overskuelige.

Vi håber at alle vil tage godt imod NBV 2016 - kommentarer eller oplysninger om fejl er meget velkomne på: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Klik her for at gå til NBV 2016