Personligt login

   Sekretariat/Secretariat:
   Vognmagergade 7, 3. sal
   1120 København K
   CVR:11089372

   Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
   Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Slip din indre fotograf løs!

Mange har sikkert allerede hørt at DCS igennem længere tid har arbejdet på højtryk på at opbygge en helt ny hjemmeside. Arbejdet skrider frem, og vi synes at resultatet ser ud til at blive rigtig flot. I forbindelse med hjemmesiden har vi arbejdet meget med at skabe en "visuel identitet" for selskabet, som gerne skulle komme tydeligt til udtryk med den nye hjemmeside. Designet benytter sig i langt højere grad end den eksisterende hjemmeside af billeder som bærende strukturelle elementer, og vi synes at dette samtidig er en oplagt mulighed for at medlemmerne også igennem hjemmesiden kan komme hinanden nærmere. 

Vi opfordrer derfor alle medlemmer til at indsende billeder fra din afdeling/klinik. Alt har interesse, ligefra kaffepauser, morgenkonferencer, stuegang, situationsbilleder fra kard lab., forskningslaboratoriet, ph.d. kontoret etc. Kun fantasien sætter grænser, og hvem ved - måske vanker der også præmier til de mest originale indslag!

Skriv til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre nærmere.