Personligt login

   Sekretariat/Secretariat:
   Vognmagergade 7, 3. sal
   1120 København K
   CVR:11089372

   Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
   Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ny NBV App til iPhone på vej

Siden 2011 har det været muligt at downloade vores nationale kardiologiske behandlingsvejledning (NBV) til iPhone. Denne App er imidlertid ikke kompatibel med Apples seneste operativsystem til iPhone (iOS 11), og er derfor blevet fjernet fra deres App Store.

Indtil videre anbefales iPhone brugere derfor at tilgå NBV via hjemmesiden: http://nbv.cardio.dk

Vi arbejder imidlertid også på højtryk med at udvikle en helt ny NBV App til iPhone som ud over at være kompatibel med de nyeste versioner af iOS også indeholder en række nyskabelser og forbedringer i forhold til den tidligere. Vi forventer at denne vil blive tilgængelig i App Store senere på året, men kan du ikke vente, kan du allerede nu melde sig som beta-tester, og derved få adgang til den foreløbige version og opdateringer i takt med at vi færdiggør App'en.

For at kunne blive beta-tester skal du have en iPhone, anvende NBV regelmæssigt (eller være villig til at gøre det i testperioden), og være indstillet på løbende at komme med tilbagemeldinger eller svare på konkrete spørgsmål vedrørende dine oplevelser med App'en, herunder også meget gerne komme med forslag til forbedringer og nyskabelser.

Bemærk at der kun er et begrænset antal pladser som beta-tester, og at disse fordeles efter først-til-mølle princippet.

Du melder dig som beta-tester ved at skrive til: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvis du har en Android telefon kan du fortsat anvende den version af NBV App'en der er tilgængelig i Google Play, men vil på et senere tidspunkt får mulighed for at melde dig som beta-tester når den nye App udvikles til Android. Vi forventer at dette vil ske i starten af 2018.