Personligt login

   Sekretariat/Secretariat:
   Vognmagergade 7, 3. sal
   1120 København K
   CVR:11089372

   Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
   Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

4 nye guidelines fra ESC i høring på cardio.dk


ESC udgav i 2017 fire nye kliniske guidelines omhandlende:

  • ST-elevations myokardieinfarkt (STEMI)
  • Dual antiplatelet therapy (DAPT)
  • Perifer arteriesygdom (PAD)
  • Hjerteklapsygdomme

Dansk Cardiologisk Selskab har nedsat 4 arbejdsgrupper, der grundigt har gennemgået disse guidelines mhp. at vurdere om vi i Danmark kan tilslutte os disse guidelines i form af endorsement, evt. med anførelse af kommentarer og nationale forbehold.

Arbejdsgrupperne har nu udarbejdet deres foreløbige anbefalinger, og næste skridt er at rapporterne sendes i høring blandt alle selskabets medlemmer. Til dette formål har vi på hjemmesiden oprettet 4 debatfora, hvor alle medlemmer kan indsende deres kommentarer, dels til de konkrete guidelines, og dels til arbejdsgruppens anbefalinger. Arbejdsgrupperne vil på den måde i samarbejde med alle selskabets medlemmer diskutere de indkomne indlæg online. Vi håber at denne debatform vil facilitere bred og fri diskussion af disse vigtige kliniske retningslinier.

Da der ikke er tale om en offentlig høring, er debatsiderne KUN tilgængelige for medlemmer af DCS. Du skal derfor logge på hjemmesiden med dit personlige brugernavn og adganskode for at kunne se dem. Derefter kan man finde høringsrapporterne under "Rapporter" ⇒ "Rapporter i høring" i menuen øverst på hjemmesiden.

Deadline for kommentering af guidelines er 13. december 2017 kl. 12.00

Har du spørgsmål eller problemer med at bruge debatforumet, eller har du endnu ikke modtaget dit personlige brugernavn og adgangskode, kan du skrive til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Arbejdsgrupperne vil på baggrund af de indkomne kommentarer udarbejde en endelig indstilling, som efter godkendelse i bestyrelsen vil blive fremlagt på DCS/DTS Fællesmødet 11. januar 2018.