Personligt login

   Sekretariat/Secretariat:
   Vognmagergade 7, 3. sal
   1120 København K
   CVR:11089372

   Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
   Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Abstracts til DCS Årsmøde 2018

Det er nu du skal sende dit abstract til DCS Årsmøde 2018!

Alle forskningsaktive yngre cardiologer opfordres til at indstende et abstract, og dermed dele deres ideer og resultater med resten af selskabets medlemmer. Alle akademiske vejledere opfordres også til at gøre jeres yngre forksningsaktive kolleger opmærksomme på denne unikke mulighed for at fremvise deres forskning ved årets største samling af danske kardiologer, komme gratis med til årsmødet, og måske endda vinde hæder og kontante præmier!

Det er tilladt at indsende abstracts der også er sendt - men endnu ikke præsenteret - til internationale kongresser, f.eks. den kommende ESC kongres. Dog skal abstractet overholde DCS' retningslinjer, herunder være på dansk (gælder også figurer og tabeller) og maksimalt indeholde 200 ord (titel ikke inkluderet). Abstracts har kun én forfatter, og det er kun muligt at indsende ét abstract.

Ved årsmødet er der flere muligheder for at bidrage med sin egen originale forskning. Du kan deltage med et oralt indlæg i foredragskonkurencen, eller sessionen "Rapid fire", og du kan deltage med en poster omhandlende enten original forskning eller en nyligt forsvaret afhandling. Ved indsendelse af abstract kan du anføre hvilke af disse kategorier du ønsker at deltage i.

Bidrager du med et indlæg der udtages til foredragskonkurrencen eller Rapid Fire deltager du gratis på årsmødet.

Der uddeles præmier til de 3 bedste foredrag i foredragskonkurrencens, til bedste indlæg i Rapid Fire samt til bedste poster.

Deadline for indsendelse af abstracts er 12. februar 2018 kl. 12:00