Søge resultat

Privatlivspolitik - NBV App

Introduktion

Når du anvender vores NBV App indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og funktioner. Nedenfor beskrives hvilke oplysninger der indsamles, og hvad disse anvendes til.

Hvis du ikke kan acceptere vores privatlivspolitik, bedes du undlade at benytte denne App.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores App indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Hvad indsamles og hvorfor?
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, hvilke kapitler du læser, hvilke søgeord du anvender, samt hvilke indstillinger du vælger ved brugen af vores App.

Disse oplysninger anvendes i kombination med oplysninger fra vores hjemmeside til at give et retvisende billede af hvor mange der anvender vores behandlingsvejledning, hvor mange visninger de enkelte kapitler har mm. Oplysninger om hvilke søgeord du har benyttet og hvilke kapitler du evt. markerer som "Favoritter" anvendes desuden til løbende at optimere vores søgealgoritmer. Tekniske oplysninger om din tablet eller telefon anvendes til at optimere fremtidige versioner af vores App, og sikre kompatabilitet på tværs af modeller og producenter.

Navn og e-mail adresse
Under indstillinger har du endvidere mulighed for at indtaste dit navn og og e-mail adresse. Disse oplysninger kobles imidlertid ikke med førnævnte indsamlede oplysninger, og anvendes alene til at udsende relevant informationsmateriale til App'ens brugere. Indtastning af disse oplysninger er ikke en forudsætning for at anvende vores App. Såfremt du ikke ønsker at dele disse oplysninger kan du således blot undlade at udfylde disse felter. Hvis du derimod udfylder disse informationer, samtykker du til at vi må anvende oplysningerne til at sende dig relevant information om Dansk Cardiologisk Selskabs Nationale Behandlingsvejledning. Vi deler ikke dine kontaktoplysninger med 3. part, og anvender dem ikke til at udsende andre informationer. Såfremt du ønsker at blive holdt informeret om andre af Dansk Cardiologisk Selskabs aktiviteter henvises til vores nyhedsbrev, der kan tilmeldes på www.cardio.dk.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af App'en behandes udelukkende af Dansk Cardiologisk Selskab, og videregives ikke til 3. part. Data opbevares på servere hos udbyderen redHOST (www.redhost.dk). Dansk Cardiologisk Selskab har indgået en serviceaftale med redHOST om fysisk opbevaring af disse data, som indebærer at redHOST ikke har tilladelse til selv at behandle aller på anden vis anvende de indsamlede data.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: webmaster@cardio.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

DCS NBV App ejes og publiceres af:

Dansk Cardiologisk Selskab
Vognmagergade 7, 3. sal
1120 København K

Telefon: +45 3391 7960
E-mail: dcs@cardio.dk.

CVR: 11089372

Vi bruger cookies for at optimere funktionaliteten af denne hjemmeside, og indsamler statistik til forbedring af din brugeroplevelse. Ved at anvende hjemmesiden accepterer du denne brug af cookies i overenstemmelse med vores privatlivspolitik.
OK