Twitterprofilen @cardio_dk er blevet revitaliseret

Skrevet af Bo Kobberø LauridsenTirsdag, 16. august 2022 17:12

Som du måske har bemærket, har der den sidste måned været usædvanlig meget aktivitet på DCS’ twitterprofil: @cardio_dk

Årsagen til dette er, at DCS’ bestyrelse har valgt at ansætte Jannik Langtved Pallisgaard (@Pallisgaard_MD) som social media ansvarlig for DCS. Dette er i erkendelse af vigtigheden af
de sociale medier, og at opretholdelse af profilen kræver en person med erfaring indenfor dette.

Det er forhåbningen, at @cardio_dk skal kunne fungere som et online samlingssted for DCS medlemmer og det sted, hvor man ser nyheder fra DCS, opslag fra møder i DCS regi, samt ser indslag fra kongresser med deltagelse af kollegaer i DCS.

Gå online, og vind flotte præmier

I et forsøg på at øge opmærksomheden og antallet af aktive følgerne på @cardio_dk har vi startet ”GiveAway Friday”. Hver fredag kan du således vinde præmier fra forskellige donorer, som fx stetoskop.dk, FADLs forlag og doctorsbag.dk.

Alt du skal gøre for at deltage er at oprette en profil på Twitter (hvis du ikke har det i forvejen), følge @cardio_dk og herefter bare… stay tuned!

ESC 2022

Del dine oplevelser og din forskning @cardio_dk vil også være til stede på dette års ESC kongres i Barcelona. I den forbindelse vil vi opfordre alle til at anvende #DCSESC2022 når I tweeter fra kongressen, således at alle DCS’ medlemmer og følgere kan følge med i hvad de andre foretager sig.

På selve @cardio_dk-profilen vil vi desuden poste originalt indhold fra kongressen - og i den forbindelse vil vi bede om jeres hjælp. Hvis du f.eks. præsenterer din egen forskning på kongressen, vil vi gerne dele et opslag eller video, hvor du kan fortælle om dine resultater og oplevelser i forbindelse med præsentationen.

Synes du, at det lyder spændende at producere originalt indhold til @cardio_dk under dette års ESC kongres, så er du meget velkommen til at deltage i et uforpligtende online-informationsmøde tirsdag den 23/8/2022 klokken 18:00 til 19:00. Linket til mødet er aktivt på dagen og kan findes HER (kræver at du er logget ind på cardio.dk).

Under ESC 2022 i Barcelona vil der hver dag blive udtrukket en præmie til det bedste tweet under: #DCSESC2022 

Du kan også skrive til os på SoMe@cardio.dk – eller selvfølgelig fange os på Twitter ;-)

Varme sommerhilsener fra Dansk Cardiologisk Selskab!

Vi bruger cookies for at optimere funktionaliteten af denne hjemmeside, og indsamler statistik til forbedring af din brugeroplevelse. Ved at anvende hjemmesiden accepterer du denne brug af cookies i overenstemmelse med vores privatlivspolitik.
OK