COVID-19 og Hjertesygdomme

Den pågående SARS-CoV-2 pandemi påvirker både vore medlemmer og patienter. Vi har derfor oprettet dette område på hjemmesiden, hvor vi løbende vil offentliggøre relevant materiale vedrørende COVID-19 og hjertesygdomme, samt linke til releavant materiale andetsteds.

Har du kendskab til relevant materiale der bør nævnes her, kan du skrive til: webmaster@cardio.dk

Holdningspapir på vej

DCS har nedsat en ekspertgruppe, der aktuelt arbejder på et holdningspapir omking COVID-19 og hjertesygdomme, som vil blive publiceret og løbende opdateret her på siden.

DCS Efterårsmøde 2020

Pandemien har udløst et stort antal kardiologiske forskningsprojekter med fokus på både kliniske data og epidemiologiske data samt kliniske forsøg, der omhandler mulig behandling. DCS bestyrelse har besluttet at forsøge at tematisere vores efterårsmøde omkring disse nyopstartede forskningsprojekter.

Der er så mange projekter, at præsentationer af alle projekter ikke vil være muligt. Der indkaldes derfor abstracts, der
omhandler COVID-19 projekter med udgangspunkt i kardiologien. Der åbnes for indsendelse af abstracts her på hjemmesiden i starten af maj, med deadline 22. juni 2020. Læs mere om indsendelse af abstracts her.

Abstracts forventes ikke at indeholde resultater, men en beskrivelse af projektet og en time-line for, hvornår resultater forventes klart.

Vi bruger cookies for at optimere funktionaliteten af denne hjemmeside, og indsamler statistik til forbedring af din brugeroplevelse. Ved at anvende hjemmesiden accepterer du denne brug af cookies i overenstemmelse med vores privatlivspolitik.
OK