National forskningsdag om senfølger (COVID)

Tilmeldingsperioden er slut.

Møde annonceres på vegne af arrangørerne. Dansk Cardiologisk Selskab er ikke involveret i afholdelse af arrangementet. 

Fredag d. 20. maj 2022 gør vi status over den danske forskning i senfølger efter COVID-19. Hvor langt er vi kommet? I hvilken retning peger resultaterne? Hvilke områder er endnu uopdyrkede? Kom og vær med!

Vores mål med dagen er at få et overblik over felter af dansk forskning i senfølger efter COVID-19. Vi vil også meget gerne styrke netværket inden for denne forskningsgren, og medvirke til mere samarbejde på tværs af forskningsgrupper.

Dagen indledes med oversigtsforedrag. Herefter vil der være korte oplæg og posterpræsentationer. Detaljeret program for dagen følger.

Vi håber, at mange vil dele ud af egne forskningsspørgsmål og -resultater, og alle opfordres til at indsende et abstract. Det kan være en beskrivelse af igangværende projekt, foreløbige eller endelige resultater. Frist for abstracts er tirsdag d. 19. april. Information om format mv. følger.

Tidspunktet er altså fredag d. 20. maj 2022 kl 10.00 til 16.00. Stedet er Aarhus Universitet, nærmere bestemt i Søauditoriet, der ligger centralt i Universitetsparken. Adressen er Bartholins Allé 3, Aarhus C. Deltagelse er gratis. Der serveres let frokost og eftermiddagssnacks.

Forskningsdagen arrangeres i et samarbejde mellem Infektionssygdomme v. Aarhus Universitetshospital og Institut for Klinisk Medicin v. Aarhus Universitet.
Værter er Lars Østergaard, Jane Agergaard og Berit Schiøttz-Christensen.

Linket til denne tilmeldingsside kan frit sendes videre til kolleger med forskningsmæssig interesse i senfølger efter COVID-19.

Praktisk info
Program

Kl. 10.00

Ankomst, velkomst-snacks og hilse på kolleger

Kl. 10.30

Velkomstoplæg v. værterne

Kl. 10.45

Oplæg v. Dr. Tim Nicholson, King's Health Partners inkl. Q&A:
Long COVID: what outcomes to measure and how best to measure them” 

Kl. 11.15

Første tema baseret på indkomne abstracts – detaljeret program følger

Kl. 12.30

Let frokost og networking

Kl. 13.00-16.00

De resterende temaer baseret på indkomne abstracts inkl. eftermiddagskaffe – detaljeret program følger

Målgruppe:
Medlemskab af DCS er ikke påkrævet
20. maj 2022 kl. 10.00 til 16.00
Aarhus Universitet
Kursusafgift:
Tilmeldingsperioden er slut.
Har du brug for hjælp?
Mail:
katane@rm.dk
Telefon:
Vi bruger cookies for at optimere funktionaliteten af denne hjemmeside, og indsamler statistik til forbedring af din brugeroplevelse. Ved at anvende hjemmesiden accepterer du denne brug af cookies i overenstemmelse med vores privatlivspolitik.
OK